Aangenaam! Ik ben Renske.
Oprichter van
Paardentaxi Kwant.

Renske Kwant met paard

ONZE MISSIE IS HELDER

Professioneel en veilig paardentransport, vanuit liefde voor paarden.

Renske Kwant zet zich dagelijks 100% in voor veilig en comfortabel paardentransport. Ze zorgt met een grote passie en liefde voor het welzijn van alle paarden. Zodat elk paard zo fit en uitgerust mogelijk op de plaats van bestemming aankomt.

 • Ervaren chauffeur met 10 jaar ervaring in paardentransport
 • Ruime, lichte en extra hoge 2-paards Bücker Careliner paardentrailer
 • Gediplomeerd Instructeur Paard & Gedrag, Renske spreekt paardentaal
 • Welzijn, uw paard veilig en comfortabel van A naar B

Professioneel paardentransport

Renske Kwant heeft niet alleen 10 jaar ervaring met paardentransport over de hele wereld, ze is ook gediplomeerd Instructeur Paard & Gedrag. Met een stabiele Ford Transit en een ruime, lichte en extra hoge 2-paards Bücker Careliner paardentrailer bent u verzekerd van professioneel vervoer van uw paarden.

Veiligheid voorop

De veiligheid van uw paard staat bij Paardentaxi Kwant op nummer 1. Renske Kwant is een rustige chauffeur die elke rit goed voorbereidt. Ze kiest altijd de optimale route, niet perse de snelste of kortste. De paardentrailer is geselecteerd op veiligheid en via een camera houdt Renske de paarden tijdens de reis goed in de gaten.

Vanuit liefde voor paarden

Renske Kwant is vanaf jonge leeftijd opgegroeid met paarden en deelt haar enorme paardenpassie graag met andere paardenliefhebbers. Haar inzichten als paardentrainer komen goed van pas bij paardentransport. Renske neemt altijd de tijd voor elk paard en opereert vanuit zachtheid en liefde. Het welzijn van uw paard staat altijd voorop bij Paardentaxi Kwant.

Ook voor training trailerladen

Wilt uw paard de trailer niet in? Renske Kwant is gediplomeerd Instructeur Paard & Gedrag en helpt u, uw paard succesvol te leren trailerladen. Renske observeert en past elke training aan de specifieke situatie aan, want elk mens en paard leert net iets anders. We gaan samen aan de slag om uw paard veilig en liefdevol te leren trailerladen.

Bekijk de training trailerladen »

Wie zit er achter het stuur van Paardentaxi Kwant?

Renske Kwant met paard

Paardentaxi Kwant wordt gerund door Renske Kwant, paardentrainer en paardenliefhebber in hart en nieren. Ze groeide vanaf jongs af aan op met paarden en bracht al haar vrije uurtjes op de manege door.

Later mocht Renske in totaal 10 jaar ervaring opdoen in de paardentransport. 6,5 jaar over de weg en 3,5 jaar door de lucht, ze reisde de hele wereld over. Tegenwoordig is Renske gediplomeerd Instructeur Paard & Gedrag en zit ze achter het stuur van haar eigen paardentaxi. Ze zorgt dat paarden veilig, comfortabel en zo fit mogelijk aankomen op de plaats van bestemming.

Vergunningen, bewijzen, diploma’s en ervaring

Renske van Paardentaxi Kwant is in het bezit van:

 • Getuigschrift van Vakbekwaamheid veetransport
 • Vervoerdersvergunning NVWA
 • Rijbewijs BE (sinds 2012)

Renske’s diploma’s en ervaring:

 • Diploma Instructeur Paard en Gedrag (opleiding van Annemarie van der Toorn)
 • 6,5 jaar paardentransport over de weg
 • 3,5 jaar begeleider (groom) van vliegtransport met paarden over de hele wereld
 • Ervaring met verzorgen van paarden op privé- en pensionstallen

Waar kan ik u mee helpen?

Bent u op zoek naar veilig en comfortabel paardentransport met focus op het welzijn van uw paard? De standplaats van Paardentaxi Kwant is in Schoorl (Noord-Holland) en onze service verleend zich door de hele Benelux.


“Op zondag 19 september zijn we door de paardentaxi opgehaald voor een strandrit. Renske was keurig op tijd met een nette ruime trailer. Ze heeft genoeg ervaring met paarden om wat tips and tricks te geven bij het laden. Wij hebben een uur heerlijk kunnen rijden op het strand en zijn vervolgens door Renske weer netjes thuis gebracht. Een fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.”

review Odyle en Mabel

Odyle
Paard: Mabel
Paardentaxi Kwant bus met paardentrailer

Uw paard veilig en comfortabel laten vervoeren?

Hebt u vragen, wilt u even kennismaken met Renske of een offerte ontvangen? Paardentaxi Kwant informeert u graag over de mogelijkheden. Laat hier uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.