REVIEWS

Onze klanten aan het woord

We zijn dankbaar voor de mooie reviews die we hebben ontvangen

Onderstaande reviews komen van Google Mijn Bedrijf, Facebook en via e-mail.

E-mail
review 5 stars

“Wat een superfijne ervaring hebben wij gehad met Paardentaxi Kwant! Renske heeft ons samen met onze pony Chef weggebracht met haar 1,5 paards trailer naar Drenthe, onze vakantie bestemming. De rit erheen was echt het begin van de vakantie, gezellig, ontspannen en professioneel (we konden Chef met de camera volgen in de trailer). We hadden natuurlijk veel spullen mee, ook dat was geen enkel probleem want die konden allemaal mee in de laadruimte van de bus van Renske. Kortom; een aanrader dus! En zeker voor herhaling vatbaar.”

review Marja en fam. en paard Chef

Marja en Fam.
Paard: Chef

E-mail
review 5 stars

“Graag wil ik onze dankbaarheid en enthousiasme uitbrengen over de manier waarop Renske, met alle gemak en professionaliteit onze paarden regelmatig naar wedstrijden vervoert. Zij heeft een goede trailer en sterke bus om onze mini en maxi, relaxed op de plaats van bestemming te brengen. De reden dat wij Renske hebben gevraagd, is omdat onze paarden niet al te makkelijk te laden zijn. Door gebruik te maken van Renske haar materieel en professionaliteit starten wij de wedstrijd dag dan ook relaxed, beter voor paard en mens. Naast al het geschrevene, is zij ook nog erg aardig en gezellig, dus een leuke ontspannen rit, naar de wedstrijd! Hierbij beveel ik Renske Kwant, van harte aan! Renske veel succes met je bedrijf! Met vriendelijke groet,”

review Marieke, Anna, Loes en paarden Clint en Chica

Marieke, Anna en Loes Henselmans
Paard: Clint (maxi) en Chica (mini)

E-mail
review 5 stars

“Ik heb voor het vervoer van mijn paard gekozen voor Paardentaxi Kwant omdat zij vooraan staan in hun kennis over paarden en het vervoer daarvan. Paardentaxi Kwant denkt met de klant mee en houdt daarbij het welzijn van het paard op nummer 1. Paardentaxi Kwant denkt in oplossingen, niet in problemen!”

review Cassandra en Curry

Cassandra
Paard: Curry

E-mail
review 5 stars

“Op zondag 19 september zijn we door de paardentaxi opgehaald voor een strandrit. Renske was keurig op tijd met een nette ruime trailer. Ze heeft genoeg ervaring met paarden om wat tips and tricks te geven bij het laden. Wij hebben een uur heerlijk kunnen rijden op het strand en zijn vervolgens door Renske weer netjes thuis gebracht. Een fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.”

review Odyle en Mabel

Odyle
Paard: Mabel

E-mail
review 5 stars

“Enige tijd geleden zijn wij met onze 3 paarden verhuisd van Heerhugowaard naar Bergen. We hebben oa een trekpaard van toen 3 jaar. Dit paard was nog bijna niet met de trailer geweest, dus t was best spannend. Ik heb zelf mijn paard op de trailer gezet, maar dat ging niet snel en gemakkelijk. Renske bleef echter heel rustig en gaf tips waardoor mijn paard uiteindelijk zonder stress de trailer in is gegaan. Tijdens de rit heb ik het als heel prettig ervaren dat we konden meekijken met een camera. Ook rijd Renske heel kalm en vol zelfvertrouwen. Ik raad iedereen Renske aan om zijn/haar paard te vervoeren en als wij in de toekomst een taxi nodig hebben is zij de eerste die we bellen!”

review Maddy en Ruben

Maddy
Paard: Ruben

Google logo
review 5 stars

“Vandaag heeft Renske ons paard vervoerd naar de nieuwe stal. Dat deed ze super goed. Rijd erg rustig met de trailer. Ondanks dat ons paard er zo op stond heeft Renske veel geduld. We gaan haar zeker nog eens bellen mochten we haar nodig hebben”

Personal training Danielle Alkmaar

Google logo
review 5 stars

“Mijn 2.5 jarig paard vond het erg spannend op de trailer en heeft al eens een ongelukje gehad in de trailer waardoor hij ondersteboven lag. Daarom was het voor mij en mijn paard erg spannend om weer met de trailer op pad te gaan. Bij taxi Kwant was het geen enkel probleem. Renske rijdt heel rustig en is professioneel. Mijn paard heeft een hele fijne ervaring gehad. Taxi Kwant is echt een aanrader!”

Elisa Groenia

Google logo
review 5 stars

“Renske neemt alle tijd voor jou en je paard. Ze heeft een fijne rustige manier van rijden, wat erg prettig is voor je paard. Kortom, een dikke aanrader!!!”

Sonja Witte-Schalker

Google logo
review 5 stars

“Wat n topper! Bedankt voor n fijne, ontspannen taxirit!!! Je hebt er een paar vaste klanten bij 👌🏽🍀”

Nicole Noordeloos

Google logo
review 5 stars

“Zondagochtend zijn mijn 3 pony’s verhuisd door paardentaxi Kwant. Het ging super! Rustige benadering van de pony’s, creatieve oplossing om ze alle 3 tegelijk mee te nemen. Super service!! Aanrader voor iedereen die op pad moet met paard of pony. 😀”

Arienne van Wijngaarden

Google logo
review 5 stars

“Wat heb je het goed gedaan met Sueño, eerst met een geweldige trailer training met als resultaat dat hij nu zo de trailer inloopt! Je hebt ons naar vakantie bestemming gebracht met onze paarden en weer veilig thuis gebracht. Keurig op tijd en in alle rust heel erg fijn bedankt!!! Volgende keer weten we jou zeker weer te vinden! Een dikke aanrader!”

Manuela Ramlal-Eekhof

Google logo
review 5 stars

“Een absolute aanrader!! Ze begeleiden mijn paard rustig de trailer in, wat ze toch wel erg spannend vond aangezien ze al ruim 15 jaar niet vervoerd is. Tot mijn verbazing waren we binnen een kwartier geladen. Via de camera konden we zien hoe relaxt ze er bij stond. Bij het ophalen liep mijn paard zo de trailer in achter Renske aan. Het is zelfs mogelijk om met meerdere mensen mee te kunnen rijden. Dit bedrijf weet hoe je paarden moet vervoeren, het welzijn van het dier staat hier voorop!! Het waren gezellige ritten! Onwijs bedankt Renkse!”

Gea Klercq

Google logo
review 5 stars

“We zijn heel vriendelijk geholpen en als we weer vervoer nodig hebben dan komen we zeker terug.”

Sharon Woord

Google logo
review 5 stars

“Super blij, dat mijn paard Utal, door Paardentaxi Kwant is vervoerd naar de kliniek in Schalkwijk, naar de paardentandarts. Renske is heel relaxed en vakkundig. Tijdens de rit, kon ik Utal volgen via de camera, die in de trailer hing. Perfecte service voor paard en eigenaar, zeker een aanrader.

Renske, nogmaals bedankt namens Jolanda en Utal.”

Erik Jan van der Vegt
Paard: Utal

Google logo
review 5 stars

“Hele vriendelijke, lieve meid en levert goede service. Renske is altijd goed op tijd en laat het weten wanneer er mogelijk vertraging is. Er wordt keurig gereden wanneer het paard op de trailer staat en zij gaat ook zorgvuldig om met het paard buiten de trailer. Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van Paardentaxi Kwant en ik raad haar ook zeker aan!”

Laila van Zelst

Facebook logo
review 5 stars

“Geweldige service! En extra fijn dat ze weet wat ze doet, zodat ze kan ondersteunen wanneer nodig 🍀💯”

Sabeau Mallouk

Facebook logo
review 5 stars

“Vandaag een 2 uurs rit met mijn paard naar Gelderland. Renske rijdt heel netjes, mijn paard was ontspannen tijdens de rit. Zou zeker weer gebruik maken van deze service.”

Bianca M Meijer

Paardentaxi Kwant bus met paardentrailer

Uw paard veilig en comfortabel laten vervoeren?

Hebt u vragen, wilt u even kennismaken met Renske of een offerte ontvangen? Paardentaxi Kwant informeert u graag over de mogelijkheden. Laat hier uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.